perjantai 7. helmikuuta 2014

Haircandylove666

OHO! 
En ihan päässykkään kirjottamaan kun oli tarkotus he he. Koska siis meille tuli sisälle yhtäkkiä ihan järkyttävästi muurahaisia, ja tietenkin olin aaaivan rikki tästä asiasta. 
Oon koko ikäni ahistunut ötökoistä ja aattelen aina että ne tekee jonkun pesän mun hiuksiin tai jotain muuta hirveetä. Joten tässä on nyt pari päivää menny murkku jahdissa itteensä raapien ku hullu. 
Myrkyt suihkuteltiin kaikkiin lattiaväleihin ja ostettiin sellaset muurahais laatikot! Ja jes! Ne toimi, oon nähnyt yhden niiden laittamisen  jälkeen ja voin taas vähän rauhottua. Mä tiedän ettei ne mulle mitään tee mutta en vaan jostain syystä 
halua jakaa mun kotia niiden kanssa. :D

Oon myös alottanu karkki/limu/sipsi kaikenlaisen paskan syömis en sanois lakon, mutta suuren vähentämisen. Karkkia oon syöny kerran!!! kahden viikon sisällä ja se on niin hyvin multa koska yleensä oon syöny karkkia ihan joka päivä siis valehtelematta jokapäivä. Ja sen lisäks aina välillä vähän sipsia ja limua vaikka kuinka ja keksejä you name it.. Tuli vaan sellanen olo että en voi hyvin, jokapäivä turvotti ja olin niin koukussa kaikkeen hyvään. Ja koska en enää halua oksentaakkaan ulos sitä mitä tungen sisään niin kiloja ja turvotusta on tullu. Ja ahdistuin siitä ehkä pikkasen, enemmän siis siitä että turvottaa ja on kokoajan väsynyt, kömpelö ja ei oo ollu energiaa mihinkään. Sellanen olo siis että oon vaan sokerimössöä. Se oli yks päivä ku päätin että nyt vähän rajotetaan tota herkuttelua ja katon vähän mitä syön. Ja siinä oonki nyt pysyny jonkun aikaa, mitään älyttömiä himojakaan ei oo tullu. Oon myös alkanu syömään aamupalaa joten ei tuu sellasta suklaapatukka himoa. Energiajuomia en oo pystyny vielä lopettamaan enkä haluakkaan koska aamu ilman redbullia ja tupakkaa on ihan hirveä ajatus. Joten siihen annan ittelleni luvan, ja yritän pitää karkkipäivän kerran viikossa. Katotaan kuinka pitkään tää toimii, mut nyt voin sanoo että olo on paljon parempi! 


 


Mutta siis jos täällä on vähän hiljaisempaa välillä se johtuu myös siitä jos toi mun ukko on kotona niin en tätä konetta paljon availe, on niin laatua jos on vähänkin yhteistä aikaa. 
Eilenkin juteltiin vaan monta monta tuntia, haaveillen taas kesästä ja ulkomaille muutosta. Ja muisteltiin vaan kaikkea. Miten ollaanki päästy tähän pisteeseen että kaikki on vaan hyvin, ja miten meidän suhde on vaan täydellinen. Miten on tehtykkin töitä ittemme kanssa että ollaan saatu meille just täydellinen juttu. 
Se on niin sairasta miten jostain ihmisestä tulee niin tärkeä ja tuntuu ku oisitte oikeesti luotuja toisillenne. 
Ja että ajattelee että tää tulee kestämään aina. 
Mä haluun uskoa siihen. 
Ja aijon toimia niin. 
Toi tyyppi on maailman paras asia mitä mulle on tapahtunu. Se on kattellu mun kaikkia vikoja ja ongelmia, ja silti se on tossa, ymmärtää ja arvostaa mua. Oon tällä hetkellä vaan niin onnellinen. 
Tää asia tuli mieleen myös eilen kun puhuttiin, kun näkee ihmisiä ketkä on vaan jumissa suhteissa missä niillä ei ole hyvä olo, halusin että kaikki sais hyvän olon, arvostuksen ja ymmärryksen parisuhteissaan. 
Koska mäkin oon joskus ollu sellasessa tilanteessa että oon vaan jumissa jossain tilanteessa, ja se on niin ihana tunne kun se taakka lähtee sun hartioilta. Ja voit vaan keskittyä kaikkeen ihanaan, nähdä kaiken ihan eri silmin, löytää ittensä ja löytää sen täydellisen ihmisen kenen kanssa kaikki vaan loksahtaa paikalleen.

Plus! Oon ehkä tullut johonkin ratkasuun tän hiusongelman kanssa! Siitä tulle joko turkoosi/sininen tai ihan oikeesti lila. Mutta nytpä kysyn teiltä kaikilta ruudun takaa. Onko teillä kokemuksia elumenista? Tässä mun kuolleessa tukassa ei nimittäin pysy selvästikkään mitkään räikeät normaalit värit ja oon kohta vararikossa noiden maskien ja värien takia. Oon kuullu että elumen oikeesti pysyis hiuksissa mutta että sitä ei sais helposti pois? Onko tämä totta, koska oon mielestäni nähny sellastakin että sen sais pois. Niinkun oonkin sanonu että oon tuuliviiri ja en viihdy pitkään selvästikkään missään hiuksissa, niin värin pois saaminen on aika tärkeettä myös. Ellen löydä sitten just sitä oikeeta väriä. Eli kaikki jos teillä on kokemuksia jakakaa ne mun kanssa! :)

Spänk juu!

6 kommenttia:

 1. Elumenista tulee ihania kirkkaita värejä, ja pysyy hyvin päässä koska se on suoraväri, mutta poissaaminen on tosi hankalaa. :)

  VastaaPoista
 2. Miten sä saat noi seppälän irtotupsuripset pysymään? Onko mitään vinkkkejä niiden laittoon tai niiden kanssa elämiseen.

  Kerran kokeilin ja näytti hyviltä mutta ekan yön jälkeen oli toisesta silmästä puolet pois. Sitten pysy pari päivää ihan okei mut suihkussa sit ihan vaan kosteuden takia niitä taas lähti seikkailemaan pitkin naamaa.. :D apua helppiä!!

  VastaaPoista
 3. Pitää miettiä tota elumenia vielä kyllä :) ja siis ripset pysyy mulla hyvin kun pesen ripset tosi puhtaaksi ja taivutan niitä ihan vähän. Sitten yritän laittaa tupsut ihan ripsen tyveen, ettei ne jää ihoon yhtään kiinni. Laitan myös aina koko paketin joten siinä on aika iso massa, niin se ei kyllä liiku siitä kolmeen viikkoon mihinkään ellei kesäisin käy hirveesti uimassa/sukeltelemassa. Myös ekat suihkukerrat kannattaa varo ripsiä ettei ne saa liikaa kosteutta. Sitten jos haluaa että ne pysyy aivan varmasti niin ripsien laiton jälkeen laitan välillä sormelle vähän liimaa ja vetelen sillä omat ripset tupsuihin kiinni ja harjaan ne ripsivärillä yhteen ettei jää mitään liimaklönttejä. Siinä on nopeasti kerrottu, siitähän vois tehä jonkun paremmankin postauksen mutta toivottavasti tää autto ees vähän! :D :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mitä liimaa käytät niihin? ja miten sitten loppujen lopuksi saat kaikki ripset pois kun vaihdat ne uusiin? mulla on ollut se ongelmana, etten saa niitä pois! vaikka mulla on joku poistoaine niin se kirvelee silmiä sikana ja ne ripset ei liiku mihinkään. sitten lähtee aina omat mukana kun repii. onko sulla vielä omat ripset hyvänä?

   Poista
 4. ihanaa kiitos ripsivinkeistä, pitää kokeilla! Minkä pitusia sulla muuten on? Niitä tais olla short, medium ja long vaihtoehtoja..

  VastaaPoista
 5. vitsi sä oot tosi kaunis! :)

  VastaaPoista