torstai 23. tammikuuta 2014

Teenage dream

Hjelou!  
Onneks tää mun tauolta palaaminen suju näinkin hyvin, sain yhen tekstin kirjotettua ja sitten..tsädääm tulin kipeeksi. Päätä on särkeny kolmatta päivää putkeen ja kurkku turpoaa kiinni ja aivoissa ei liiku mitään. Mulla jäi kyllä tosta edellisestä kirjotuksesta niin hyvä ja jotenki tyhjä olo, että jes! mä tein sen. Ja sain jotenkin taas käsiteltyä niitä asioita itteni kanssa, ja olin vaan ilonen että sain sen kaiken ulos ittestäni.

 Nyt oonki miettiny että mitä seuraavaksi? Jatkanko samasta aiheesta heti, vai kirjotanko miekkavalaista ja delffiinestä koska oon kattonu liikaa surullisia dokkareita, vai mun ihastumisesta katy perryyn, kyllä! ihana nainen joka uskoo rakkauteen, satuihin ja söpöihin juttuihin. Vaiko mun ikuisesta hiusongelmasta(tää lila haalistuu omg)

Mutta jokailta oonki löytäny itteni tästä sohvalta haaveilemasta
 lottovoitosta, miljoonista tatuoinneista, metrin pitkästä hattara tukasta, kesästä, koirasta, kissanpennuista, häistä (mitkä on 30vuoden päästä kuulemma)tai päättömästä kosinnasta jossain keikalla tai linnanmäellä lasten sormuskoneesta pyöräytetyllä sormuksella,prätkästä (mulla ei oo edes korttia)omasta kodista missä ois iso autotalli ja piha, ja amme sellasilla vanhoilla kultasilla leijonantassuilla, ulkomaanmatkoista ja öistä ku ei vaan mennä nukkumaan ja ajetaan auringonlaskuun ja rakastutaan. 
Eli siis NIIN totaallisista höpöhöpö jutuista, mutta mä niin rakastan mun haaveilu hetkiä. Mulla voi mennä puolet päivästä vaan haaveiluun ja miettimiseen. Mut mulle tulee siitäkin iha mahtava olo, mä pääsen niihin ajatuksiin niin syvälle että välillä varmaan luulen eläväni niissä oikeesti tai ainakin päätän että joskus tuun elämään. 
Mietin mä välillä oikeitakin juttuja, nyt on ollu päällimmäisenä asiana että mitä mä teen isona?! Apua, ei mitään hajua. On mulla haaveita ja ideoita siitä mitä se vois olla, mutten oo siltikään varma. Se jää siis myös vielä mietintämyssyyn. On mulla vielä aikaa. Silti, se pyörii mun pienessä mielessä. 

Mutta nyt päällimmäisenä mun mielessä on oikeesti kesä, ette tiedäkkään kuinka mä sitä ootan. Mulla on kuukauden kesäloma ja mä niin aijon ottaa siitä kaiken irti. Niin piti tehdä viimekesänäkin, mutta siihen tulikin pari muuttujaa. 
Mun piti viettää ihan sairaaan pähee kesä, käydä festareilla, ja tehä roadtrippejä, olla ihan hirvee siideripissis, löytää itteni vaan ihan oudoista paikoista, saada ikimuistosia muistoja, valvoo vaan kaikki yöt ja ajella. Juoda jossain nuotion ympärillä isolla porukalla ja olla siinä mun miehen sylissä, kunnes joku tulee ja heittää juomansa meijän päälle ja sit kaikki menis yöuinnille ja nauttis vaan. Totaa herätys prinsessa...noh en tehny oikeestaan mitään noista, mulla ei oikeestaan ollukaan kesälomaa paitsi sit sain murrettua mun varpaan lähikuppilassa ja olin 2 viikkoa liikkumatta kotona. Oli mulla siis ihaniakin hetkiä, mutta mun "villi,vihdoin mä teen sen kaiken" kesä jäi kyllä johonkin hyvin pitkälle todellisuudesta. Joten nyt!!! TÄNÄ kesänä mä niin aijon viettää mun unelma kesän. Jos tänne some päiväkirjaan ei sit rupee tulee jotain upeita kertomuksia mun inkkari kesästä, tulkaa vittuilemaan mulle ihan suoraan koska sit oon pettyny itekkin :D Koko postaus on täynnä näitä mun ihania päiviä ja muistoja mitä mulla kumminkin oli viimekesänä.
Lämmittää tätä tänhetkistä säätä!Tää kirjotus tuli nyt niin lennosta että, huomenna ehkä jotain kehittävämpää tai ehkä ei. Huomenna mulla on oikeesti kyllä asioita hoidettavana, että pitäkää peukkuja että en jää taas vaan haaveilemaan. <3 p.s. poistin nyt KAIKKI vanhat postaukset että voin alottaa ihan puhtaalta pöydältä kaiken, nyt hyvää yötä! mäy.2 kommenttia:

  1. Kaunis beibe! Uuh aah
    T. Ronjuzka

    VastaaPoista
  2. Uuuh aah, kuulostaa hyvltä! Kiitti samoin hei,lovee <3
    T.anal

    VastaaPoista